Igraonica

HAOS Garden

Otvorili smo HAOS GARDEN! Od sada ćemo moći da se igramo i uživamo i na otvorenom. Bašta je predviđena i za proslave rođendana a za sve zakazane rođendane u Avgustu 2020 nudimo specijalan popust za zakup. Kapacitet sedećih mesta je 60 sa mogućnošću proširenja. Zakažite rođendan svojih mališana u najlepšoj bašti u gradu! Vidimo se!

.

3D Lavirint

Mali istraživači i pustolovi će biti zadovoljni našim 3D lavirintom koji nudi nesvakidašnje avanture. U našem lavirintu je mnoštvo prepreka, penjalica, tobogana, visećih džakova, tajnih prolaza i skrovišta. Svaki ulazak u lavirint je novi doživljaj.

Trambolina

Namenjena drugarima koji vole da skaču, aktivan provod za što bolji san.

Baby kutak

Baby kutak je mesto gde naši najmlađi drugari mogu slobodno da uživaju i da upoznaju svet na najšareniji i najlaganiji način. Baby kutak se sastoji iz raznih mekanih predmeta, bazena sa mnoštvom loptica i igračkama koje podstiču kreativnost i razvoj motorike. Ovde je svaki korak mekan!

Igrice

Ako je moguće da pored pregršt zanimacije ipak poželite da igrate igrice sa svojim drugarima, možete se provesti uz playstation udobno smešteni i sa joystic-ima u rukama. Pravo mesto da okušate svoj game – rski duh!

Kuća za maštanje

Drugari imaju izazov da se opredele šta pre da urade, da li da skuvaju čaj ili kafu ili opet neki ručkić na brzinu ili da shoppinguju na našoj mini pijaci. Tu je i mini salon za šminkanje. Izbor je na najmlađima.

Laser tag Galaxy

Izaberi svoj tim i kreni sa igrom.

Haos Caffe

Mislili smo i na roditelje, tetke, bake i deke koji mogu da uživaju dok mališani prave HAOS. Mesto sa kog u svakom momentu možete videti dete i uspeti da se opustite. Uz prijatno i profesionalno osoblje, pristojnim cenama pića garantujemo Vam odličan provod i kompletnu uslugu. Kapacitet kafića je 50 mesta za odrasle i 40 sa naše najmlađe drugare. Rezervišite termin za rođendan na vreme.

Zapratite nas

igraonica.haos.beograd@gmail.com

Napravljeno sa ljubavlju @igraonicahaos | Sva prava zadržana © 2020.